onsdag 28. desember 2011

Luer til mine små

For litt siden kjøpte jeg stoffer på Stoff og stil.  Hval og monsterstoffet er interlock, og stoffet med hunder er stretchjersey. Ungene trengte nye luer som ikke var så tykke, og da var det fin tykkelse på disse. Mønsteret til luene fant jeg hos KokaLal, og det var et enkelt og greit mønster. Siden jeg ikke har hatt overlockmaskin, ble det litt "plunder" for å få til luene til slik jeg ønsket. Syntes stoffet strakk seg litt, og resultatet ble ikke 100% slik jeg ville.  I tillegg fant jeg ut at interlock stoff, som er 100 % bomull ikke egner seg helt til luer. Etter å ha vært litt i bruk, ble "monsterlua" og "hval-lua" litt slapp i fisken, og ble veldig vide, men de duger. Det ble best resultat av "hunde-lua", siden dette er sydd i jerseystoff, som er 95% bomull og 5 % lycra/stretch, så for senere lueproduksjoner går jeg helt klart for jerseystoff.

Nå er jeg imidlertid lei av å "plundre" så mye når jeg syr klær, så snart får jeg en ny hybelboer i hus. En Janome MyLock 644D.!!!!Jippi.

4 kommentarer:

 1. Kjempe fine Barn:) Flotte luer :)

  SvarSlett
 2. Så flotte luer! Helt enig med deg at jeresy er det aller beste å sy luer i! Og gled deg til MyLocken kommer!!! En drømmeverden å sy i slike stoffer i, kontra vanlig symaskin!:)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig hilsen. Flotte luer du har laget. Godt nytt år til deg også :-)

  SvarSlett
 4. Fine luer :) Og gratulerer med overlocken, du kommer til å elske den :) Legger meg til som følger :)

  SvarSlett