lørdag 20. oktober 2012

Farlige leoparderUngene her i huset er vel som unger flest, og elsker å kle seg ut. I et forsøk på å utvide kisten med utkledningsklær, falt derfor valget på et herlig stoff med leopard-mønster sist jeg var på Stoff og Stil (det ble forøvrig et relativt kostbart besøk...for det var masse herlige stoffer som bare ropte navnet mitt....).

Mønsteret til kostymene er fra Stoff og stil, og etter å ha studert, klipt, merket og nålet sammen, gikk det flottings å få sydd kostymene. Synes nok ikke at mønstrene fra Stoff og stil er de som er mest detaljrike i forhold til forklaringer, men med litt prøving og feiling gikk det. Halen og ørene er fylt med vatt, og dette gjorde kostymene ekstra fine, synes jeg.

Ungene ble i alle fall storfornøyde, og nå er det mye "katte-fresing" og "kloring" i huset, da vi har fått to leoparder som herjer rundt. Må nok prøve ut flere varianter av disse, for det kommer vel alltids ulike anledninger hvor man skal kle seg ut i årene som kommer. Har brettet inn ekstra mye stoff på føttene og armene, slik at det er lett å lage kostymene lengre, etter hver som ungene vokser.

1 kommentar:

  1. Hei
    Jeg kunne også tenkt meg en slik. Er det mulig å bestille? Min høyde er 185 cm, 100 kg og 24 år. Du kan sende den til Stavern.
    KJ

    SvarSlett