mandag 27. august 2012

Lilla bukseStoffhyllene er stappfulle, og jeg har mange planer for hva jeg skal sy, men siden tiden ikke strekker til, er det bare sånn i rykk og napp jeg får sydd litt.

Etter mye inspirasjon fra hva andre har sydd, har jeg lenge hatt planer om å sy en bukse til liss-mor her i huset. Valget av stoff falt på lilla velour og lilla ribb fra Stoff og stil, mens de lilla feene er fra sydilla.

Jeg tok utgangspunkt i andre bukser som liss-mor har i skapet, og målte fra disse. Jeg skulle lage buksen "bare bitte litt" lengre enn de hun har fra før, men av en eller annen grunn må jeg har regnet feil, for buksa ble alt for lang.I stedet for 4 års størrelse, tror jeg den nærmer seg 6 år..... Men det er jo i grunn ikke så farlig at det er den veien.....hadde vært verre om den ble for kort:-)

Det var kjempe moro å sy bukse, og nå etter at coverlock maskina kom i hus, skal det bli enda enklere å sy på lommene på disse buksene. Gleder meg til å sy neste bukse. Får se om det ikke kan bli noen julegaver ut av stoffene som ligger og venter på å bli brukt.


1 kommentar:

  1. Kjenner til dette med mange ideer, for liten sytid :) Flott bukse du har sydd.
    Kikk forresten gjerne innom min blogg om du vil delta på Gi borten der du kan vinne strikka kjøkkenklut og handlaga såpe.

    SvarSlett