torsdag 28. juni 2012

Vi er sydenklare!!!!!Syrommet bugner over av fine stoffer, men tiden strekker liksom ikke til. Jeg har hundrevis av nye ideer, men de fleste forblir kun ideer....... I dag har jeg imidlertid fått ånden over meg, og satte i gang med å sy t-skjorter til storebror. Storebror er bortreist på mormor-og-morfar-ferie og skal få skjortene i overraskelse når han kommer hjem. Det passer fint med ett par nye t-skjorter nå, for over helgen står sydenferien for tur!!!

Austronautstoffet er fra sydilla. Jeg simpelthen digger dette stoffet. Ribben til denne skjorta er stoff og stil. Stoffene til den rød/lilla skjorta vet jeg ikke hvor kommer fra, for den fikk jeg ferdig klippet i bursdagsgave fra mine søsken (i vinter.....).Skjortene er i størrelse ca. 6-7 år, og nå håper jeg de passer til den nye eieren.

Siden jeg ikke har covermaskin, er kantene på ermene og nederst på selve bolen, kantet på overlocken først, og så har jeg brettet inn en gang på baksiden, før jeg har sydd med tvillingnål på vanlig maskin. Det funker greit, men øverst på ønskelista står nok en ordentlig covermaskin......

Halskanten er det jeg trøbler mest med, men med hjelp fra god veiledning fra Anwes sin blogg, så ble det ganske bra likevel.

2 kommentarer:

  1. Det var artige T-skjorter! Her har vi 34 gr i skyggen idag, og barna har lekt ute med vannspreder og plaskebasseng. Godt med sol og varme! God tur til syden!

    SvarSlett
  2. Ble da fine de!!!! Verktøystoffet er forøvrig fra Tiljamiid.

    SvarSlett