lørdag 2. juni 2012

Et ras med spidermennerEn kollega av meg har flyttet til nytt hus, og i den forbindelse hadde hun opprydding i "gammelhuset". Sønnen hennes hadde vokst fra spiderman-gardinene sine, og da fikk jeg overta disse. Planen min var imidlertid ikke å bruke dem som gardiner.........

Her om dagen klippet jeg opp hele gardinen, og sydde små punger av dem i stedet. Både ungene her i huset og kompisene til ungene synes spiderman er en kul fyr, så jeg regner med at det blir ikke vanskelig å finne nye eiere til alle pungene. Da jeg først var i gang med å sy, sydde jeg like gjerne 11 punger. To har allerede funnet nye eiere i Stavanger hos to små herremenn der, en har blitt gitt i bursdagsgave til en 5 -åring, og de andre får vel nye eiere etter hvert. Pungene er sydd etter samme mal som de andre pungene jeg har lagt ut tidligere.

Glidelåsene er kjøpt på ebay. Stedet hvor man kan kjøpe alt man trenger.....og alt som er kjekt å ha.

Pungenes størrelse er ca. 20 x 16 cm. Ett par av pungene laget jeg litt større, så de er nærmere 25 x 16 cm. Disse er kjekke til å ha alle småting som har en lei tendens til å forsvinne.  Hos oss oppbevares både diamanter, gullpenger, edelstener, ninjago, pokemon, osv. i slike. Kjempe smart!

4 kommentarer:

 1. To unge herrer i Stavanger GLEEEDER seg! Dvs, de hadde nok gledet seg dersom de hadde visst at de var på vei!!!!

  SvarSlett
 2. Så stilige punger. Slike får man da vel aldri nok av :)

  Ha en god søndag!

  SvarSlett
 3. Sigve ble kjempe glad for den, tusen takk! Den blir for øyeblikket brukt til å ha klinkekuler i:):)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Disse pungene er i alle fall en slager her hos oss. Passer flotters til å ha alt smått i.

   Slett