torsdag 7. juni 2012

Et katteliv......hengende i gangen

For en tid tilbake sydde jeg et veggbilde til min bror i gave. Han er en stor katte-elsker, og hva passet vel bedre enn å lage et bilde med katter. Bildet består av ganske så mange deler, så det tok litt tid å få sydd det sammen, men med litt tålmodighet, god musikk på radioen og min trofaste symaskin, gikk det framover litt etter litt.

Teppet er omslynget av en slags liane, og det er festet blader på denne lianen. Hvert av bladene ble vrangsydd sammen, før de ble vrengt og fikk på sydd "nerver" til pynt. Et litt tidkrevende "små-pirke-arbeid", men jeg ble veldig fornøyd med resultatet.

Teppet ble frihåndsquiltet før jeg sydde lukkekanten på ytterst. Frihåndsqulting er rett og slett kjempe gøy. Nåla på maskinen bare danser over stoffet, og lager så fine "kruseduller".

Jeg tror at broder`n likte teppet, for det henger i alle fall i gangen og ønsker oss velkommen hver gang vi er på besøk.

2 kommentarer:

  1. Så flott bilde da.Og at det har fått en fast plass i sitt nye hjem er jo kjempekoselig :)

    SvarSlett
  2. Ja, det var et nydelig veggteppe! Så heldig bror din var som fikk det, tenker jeg! Håper ellers det står bra til med alle mann i huset der! Go sommer!

    SvarSlett