onsdag 15. februar 2012

Jula varer helt til påske.....i alle fall nesten
 Rett etter jul hørte jeg at min søster snakket om at hun skulle ha sydd seg en juletreduk. Vi var sammen på en quiltebutikk i mellomjula, og da kommenterte hun at det var en som var litt fin. Dette noterte jeg meg bak øret, og var inne på nettet for å søke etter steder de solgte mønster. Jeg endte opp med ebay som det rimeligste alternativet, og det tok mindre enn en uke fra jeg bestilte til jeg hadde det i postkassen!!!!! Mønsteret er fra Disa Designs, og heter "Four frosty Christmas Tree Skirt".

Jeg vet at tiden ikke har strukket til for min søster til å sy ett teppe, og da hun hadde bursdag, laget jeg ett teppe til henne ( i håp om at det kanskje kan bli brukt en gang i året:-) Det virket til at dette falt i smak, og hun ble litt overrasket over at jeg hadde sydd den.

Teppet er sydd av bomullstoffer kjøpt på ulike stoffbutikker rundt omkring. Som bakgrunnen kjøpte jeg et julerødt stoff med gullblader på. Snømennene ble til av ulike andre stoffer. Teppet ble applikert først, og ble deretter vrangsydd sammen med bakstoffet, slik at alle sømmer ble skjult. Teppet har en diameter på ca. 105 cm.

Nå håper jeg at juleteppet finner sin plass under juletreet til neste jul, og får være med på mange runder hvor det blir dekket av hauger av julepakker.

Det er vel litt for tidlig å ønske god jul nå i februar, så det venter jeg med til desember.....

<><><><>

5 kommentarer:

 1. Dette fallt i smak hos mottakeren ja!!!! Hadde helt glemt at vi så på det sammen jeg, og ikke hadde jeg trodd at du hadde tid til å sy slikt nå!!!

  SvarSlett
 2. Så koseleg eit teppe! Snømennene hadde uttrykk til å bli glad av!

  SvarSlett
 3. Hei Gunn Astrid. Takk for hyggelige kommentarer på bloggen min. Har tittet rundt i bloggen din jeg også og jeg ser jo at du er glad i farger også. MSå mye variert og kreativt, du er jammen flittig!! Og juleteppet var jo bare så fint!! En hyggelig gave som sikkret blir brukt i mange år fremover. Legger meg til som følger jeg, gøy å følge med videre :-)
  God helg fra Kari :-)

  SvarSlett
 4. Disa Designs har forholdsvis enkle, men veldig uttrykksfulle motiver. Denne var bare kjempefin!

  SvarSlett
 5. Ett år er snart gått, og juletreteppet har igjen funnet sin plass under busken i stua!!! Nydelig teppe søster! og nå gleeeder vi oss til å komme på besøk til dere!

  SvarSlett