lørdag 16. april 2011

Nytt monster i husStorebror fikk seg monsterullbukse tidligere i vinter, og nå sto lillesøster for tur. Hun syntes det var veldig stas å få en egen monsterbukse, og munnen i rompa var det som fenget mest....Mønsteret er fra DuBedåre, og finnes her Jeg har strikket bena litt lange, slik at den skal passe til høsten.
Jeg har strikket i Viking ullgarn. Selv om lillesøster er blitt 3 år, så angrer jeg for at jeg ikke har strikket i babyull. Synes egentlig at buksa ble litt tykk.

1 kommentar:

  1. Kjekke bukser det der altså! Flotte farger! Jeg har begynt å pakke vekk ull for denne sesongen nå, men begge gutta her i hus må nok også ha nye bukser til høsten, så det er vel ikke så lenge før pinnene finnes fram igjen. Må bare få avsluttet de 4 prosjektene jeg alt har gående; en kjole, en strikkebody og to bunader jeg hjelper naboen med. Pluss oppussing av huset da.. Puh! Blir svett av mindre!

    Ang valg av garn til monsterbuksene, så strikket jeg en i freestyle fra Dalegarn til storebror og den ble tykk og god. Genial tykkelse siden vi ikke har hatt vinterdresser til gutta pga klimaet. Minstemann får nok holde seg til babyull et par sesonger til , siden han har tykk dress også.

    SvarSlett